اخبار تامین اجتماعی

نکات مهم برای گرفتن نوبت از مراکز درمانی تامین اجتماعی

احمدرضا خزاعی، معاون مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی، اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶۷ میلیون مراجعه بیمه‌شدگان به پزشکان عمومی، متخصص، فوق‌تخصص و دندان‌پزشکان مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است. وی افزود که بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از مراجعات به پزشکان متخصص و فوق‌تخصص، بدون نیاز واقعی به این خدمات صورت می‌گیرد و اکثر این مشکلات با ویزیت پزشک عمومی قابل حل است. وی تاکید کرد که ۲۵ درصد از ظرفیت نوبت‌دهی در نظام ارجاع تعریف شده است. بیمه‌شدگان می‌توانند با مراجعه به مراکز درمان سرپایی و پس از ویزیت توسط پزشک عمومی، در صورت نیاز واقعی به پزشک تخصصی یا فوق‌تخصص ارجاع شوند و نیازی به گرفتن نوبت جداگانه ندارند.

رفع نارضایتی‌های گرفتن نوبت از مراکز درمانی تامین اجتماعی

با وجود روش‌های مختلف غیرحضوری برای اخذ نوبت، همچنان نارضایتی‌هایی در این زمینه وجود دارد. برای رفع این مشکل، تقویت نظام ارجاع در شبکه سلامت ضروری است. بخش عمده این نارضایتی‌ها به دلیل تقاضاهای غیرضروری برای نوبت گرفتن از مراکز تخصصی است. این مسئله ناشی از فرهنگ اشتباه مراجعه به پزشک متخصص برای هر مشکل کوچک است. تا زمانی که نظام ارجاع کامل نشود و بیماران ابتدا به پزشک عمومی مراجعه نکنند، همچنان با تقاضاهای غیرضروری مواجه خواهیم بود.

طبق برنامه‌ریزی‌ها، ۵۰ درصد نوبت‌ها به صورت غیرحضوری، ۲۵ درصد از طریق نظام ارجاع و ۲۵ درصد با مراجعه حضوری و ارجاع از اورژانس‌ها ساماندهی می‌شود. بیمه‌شدگان می‌توانند پس از ویزیت توسط پزشک عمومی و در صورت نیاز، به پزشک تخصصی ارجاع شوند و نیازی به نوبت‌گیری جداگانه ندارند.

برای اخذ نوبت، بیمه‌شدگان می‌توانند از سامانه نوبت‌دهی متمرکز وزارت بهداشت و درمان، سامانه اختصاصی تأمین‌اجتماعی به نشانی nobat.tamin.ir، کد دستوری #۱۴۲۰*۴* و شماره تلفن‌های مراکز درمانی استفاده کنند.

رفع نارضایتی‌های گرفتن نوبت از مراکز درمانی تامین اجتماعی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا